PowerWalk

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Wat is PowerWalken? Een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wissel je af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd één voet aan de grond, waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. De krachtsoefeningen doe je naar eigen kunnen en worden aangepast indien je ergens klachten of letsels hebt. Iedereen kan het dus doen!

Bron: https://www.powerwalkclub.nl

 

Sinds 1 april 2021 worden er lessen PowerWalk gegeven in Bornem en in Puurs. Om het overzichtelijk te houden, kunnen er maximaal 12 sporters deelnemen. Daarom is inschrijven dan ook noodzakelijk. Klik op de knop of de kalender en kies de juiste dag.

  1. elke donderdagavond van 19u30 tot 20u30 in Recreatiedomein Breeven in Bornem (verzamelen aan d ingang van het sportcentrum/zwembad).
  2. elke zondagvoormiddag van 10u30 tot 11U30 in het landschapspark Fort Liezele (verzamelen aan de fietsenstalling ter hoogte van BrooX).

Tarieven: 

  • Een proefles kost 5 euro.
  • Een losse les kost 9,50 euro.
  • Een 10-beurtenkaart kost 85 euro.

Betalen kan ter plaatse (cash of Payconiq-Bancontact-app) of via overschrijving.