Wandelcoaching

Al wandelend jouw probleem in de ogen kijken… Dat doen jij en ik samen tijdens de individuele wandelcoaching. Wandelen brengt mensen in beweging, zowel lichamelijk als mentaal. In de buitenlucht bewegen geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Daarom gaan we samen op pad. Door middel van oefeningen uit domeinen als mindfulness, NLP, fitness, yoga … proberen we de zaken vanuit andere perspectieven te bekijken, waardoor jij je probleem anders kan aanpakken. Ons lichaam is ons werkinstrument, de natuur is ons kantoor!

Als wandelcoach werk ik volgens de Mindful Run Methode (meer info). We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan 5 weken achter elkaar en 1 terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.
Het tarief is €58 per uur. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur aan een investering in jezelf van €695. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.